Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Matkailu avartaa, mutta aina reissu ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Joskus voi tulla turvaton olo ja luonnonilmiötkin voivat yllättää. Toisinaan taas huoli on turhaa ja yllätys on myönteinen.

Yllättikö maailma sinutkin?

Jaa omat matkakokemuksesi – ikävät ja hauskat yllätykset – ulkoministeriön uudessa Maailma yllättää -karttapalvelussa. Lue lisää »

Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Tervetuloa kauppapolitiikan maailmaan!

Tutustu Kauppapolitiikan uuteen verkkosivustoon. Tilaa myös maksuton lehti ja uutiskirje. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Pados-hanke. Kuva: Georgian talousministeriön akatemia

Suomesta hyvää hallintoa EU:n itäisille kumppanimaille

EU:n itäisten kumppanimaiden (Armenia, Azerbaidžan, Georgia, Moldova, Ukraina ja Valko-Venäjä) edustajat vierailevat Suomessa tutustumassa avoimeen hallintoon ja päätöksentekoon uuden kehitysyhteistyöhankkeen puitteissa.

Lue lisää

Vuonna 2015 vietetään kehitysyhteistyön eurooppalaista teemavuotta. Erityisesti nuoria kannustetaan pohtimaan globaaleja kysymyksiä. Kuva Liisa Takala

Ulkoministeriöltä runsaat 2 miljoonaa euroa kansalaisjärjestöjen viestintä- ja globaalikasvatushankkeisiin

Ulkoministeriö myöntää valtionavustusta vuosina 2015–2016 toteutettaviin kansalaisjärjestöjen viestintä- ja globaalikasvatushankkeisiin yhteensä 2 042 000 euroa. Avustuksia myönnetään yhteensä 43 hankkeelle.

Lue lisää

Takaisin ylös